Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messit tárt karokkal várják az MLS-ben – sajtóhír

Az utóbbi időben a Paris Saint-Germain csapatánál gyengébb formája miatt sok kritikát kapó klasszis jövőjét egyre többen találgatják…

(Photo by Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images)

Az MLS-ben szereplő Inter Miami csapatának David Beckham melletti másik társtulajdonosa, Jorge Mas a minap arról beszélt, hogy szerződtetni szeretnék Lionel Messit, amennyiben az argentin klasszis el akarja hagyni a Paris Saint-Germain csapatát:

“Egy pillanatra sem kételkedtünk a képességeiben, máig a világ legjobb játékosának tartjuk. Hiszek benne, hogy David van olyan kapcsolatban vele, hogy ha elhagyja a PSG-t és Európát, akkor hozzánk fog igazolni.”

Emlékezhetünk rá, hogy Messi korábban többször is hangoztatta, hogy egyszer szeretné kipróbálni magát az MLS-ben. A hétszeres aranylabdást még 2023 júniusáig köti szerződést a PSG-hez, ahová múlt nyáron szerződött le a Barcelona elhagyását követően.

A sérülésekkel és formahanyatlással is bajlódó 34 éves argentin klasszis a Bajnokok Ligája idei kiírásában hat mérkőzésen öt gólt szerzett, míg a francia bajnokságban 15 találkozón kétszer volt eredményes új klubja színeiben nyolc gólpassz mellett.