Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Robert Lewandowski nyitott az új kalandra! – sajtóhír

Robert Lewandowski, a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München támadója a legfrissebb sajtóhírek szerint karrierje befejezte előtt szeretné még magát kipróbálni egy másik topligában is.

(Photo by Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)

Mint ismert, a Bayern München vezetőségének feltett szándéka, hogy meghosszabbítsa három kulcsjátékosa, Manuel Neuer, Thomas Müller és Robert Lewandowski szerződését. A lengyel támadó viszont legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy nem feltétlenül tervezi meghosszabbítani a 2023 nyarán lejáró kontraktusát:

Minden lehetőségre nyitott vagyok. Fontos számomra, hogy a játékomra tudjak koncentrálni, hogy mi történhet a következő meccsen. Csendben végzem a dolgomat. Ami a szerződésemet illeti, az másodlagos dolog, minden ezzel kapcsolatos tényező a háttérben marad.

A hírek szerint a Bayern gólvágója szívesen kipróbálná magát a spanyol bajnokságban is, ahol már többször felvetődött a neve a Real Madridnál. A Marca beszámolója szerint viszont a másik madridi nagycsapat, az Atletico is szívesen a soraiban tudná a támadót, ha valóban nem hosszabbítja meg a szerződését a német rekordbajnokkal.

Robert Lewandowski 2014 nyara óta tartozik a Bayern München kötelékébe. A klub színeiben azóta 362 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 333 gólt és 68 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 50 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.