Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund csábítja a Chelsea támadóját – sajtóhír

Német sajtóbeszámolók szerint az Erling Haaland távozására készülő Borussia Dortmund együttese a Bundesliga korábbi gólvágójával képzeli el a jövőjét…

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

A Sky Germany aktuális beszámolói értelmében a Borussia Dortmund gárdája azt fontolgatja, hogy a nyári átigazolási időszakban megkísérli Timo Werner megszerzését a tulajdonosváltás előtt álló BL-címvédő Chelsea csapatától.

A 25 esztendős német közel két éve 47.5 millió font ellenében igazolt a “kékekhez” a német RB Leipzig gárdájától, melyben a 2019-2020-as évad során 47 mérkőzésen 35-ször tudott eredményes lenni. Werner összességében négy esztendőt töltött a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, összességében 222 mérkőzésen 91 gólig jutott. Ezt a teljesítményt azonban meg sem tudta közelíteni a Premier League-ben, ahol az első idénye során 12 találatot ért el, melynek csak a felét szerezte az angol bajnokságban.

Werner az aktuális idényt sem kezdte túl fényesen, hiszen 11 bajnoki fellépés alatt mindössze egyszer volt eredményes, és amikor pályára lép, rendre inkább elképesztő helyzetek kihagyásával hívja fel magára a figyelmet, mintsem eredményes játékával.