Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Öt csapat tett ajánlatot Haalandnak – sajtóhír

A világsajtóban már hosszú hetek óta téma, hogy a Borussia Dortmund klubváltásra készülő csillaga vajon melyik sztárcsapatnál folytatja karrierjét…

(Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

A Cadena SER beszámolói szerint a Borussia Dortmund csapatát nyáron elhagyni készülő Erling Haaland megszerzése érdekében öt csapat tett ajánlatot, név szerint a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester City, a Paris Saint-Germain és a Bayern München akarja soraiban tudni őt.

A norvég gólfelelőst még másfél évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét, főleg hogy az utóbbi időben ő is többször utalt az átigazolására. Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 79 meccsen 80-szor volt eredményes a BVB színeiben.

A 21 éves csatár az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 23 gólt szerzett klubjában 20 találkozó leforgása alatt. Megszerzése iránt a Real Madrid és a Barcelona mellett leginkább a Manchester City és a Chelsea gárdája mutatott érdeklődést a szigetországból, de a City is folyamatosan felmerült vele kapcsolatban.