Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balotelli: „Nem vagyok irigye Ronaldonak és Messinek”

Még mindig csak harmincegy esztendős, de már jócskán túl van pályafutása fényesebb részen Mario Balotelli. A korábbi olasz válogatott támadó több topcsapatot is megjárva manapság a török Adana Demirsporban rugdossa a gólokat. Most pedig nyilvánosan hallatott magáról.

(Photo by Elif Ozturk Ozgoncu/Anadolu Agency via Getty Images)

A remek interjúkról is ismert The Athletic faggatta Mario Balotellit. A korábban az Internazionaléban, a Manchester Cityben, a Liverpoolban és az AC Milan is megfordult csatárt egykor a világ legnagyobb tehetségei között tartották számon. Azonban a ghánai származású játékos gyakran eszetlen viselkedése, és gyermeki lélekállapota sose engedte igazán közel a világ elitjéhez. Pedig sokszor gondolt és célzott úgy magára, mint igazi felsőpolcos játékos.

„Ha a minőségről beszélünk, akkor soha nem volt mit irigyelnem Lionel Messitől vagy Cristiano Ronaldotól. Sok lehetőséget elvesztegettem a karrierem során, hogy elérjem a szintjüket, de az eszem arra kényszerített, hogy hibákat kövessek el. De ha nem hagytam volna el a Cityt, legalább egy Aranylabdát nyertem volna. A mai mentalitásommal biztosan sikerült volna elérnem.”

– elmélkedett Balotelli, az Athletic riporterének.