Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelo: “A Real Madridból szeretnék nyugdíjba menni, de ez nem rajtam múlik”

Marcelo szerződése nyáron lejár a Real Madriddal, és minden bizonnyal távozni is fog a klubtól. A brazil védő most maga beszélt a jövőjéről. 

(Photo by Alvaro Medranda/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Marcelo 2007 óta, azaz már 15 éve a Real Madrid játékosa, idén júniusban azonban lejár a szerződése és egyre biztosabb, hogy ezzel véget ér a brazil védő madridi karrierje. Marcelo azonban most arról beszélt, hogy szeretne a Real Madridból szeretne visszavonulni.

“Nyugodt vagyok. A Real Madrid az én klubom. Van egy olyan álmom, hogy a fiam már olyan idős lesz, hogy együtt tudunk már itt játszani. De most fontos meccseink lesznek, én meg a világ legjobb klubjának a kapitánya vagyok. Nyugodt vagyok és védve érzem magam. Nem gondolok még annyira előre, hogy mi lesz a következő szezonban, de minden véget ér egyszer. Innen szeretnék nyugdíjba menni, de ez nem rajtam múlik.”

– mesélte Marcelo a spanyol El Hormiguerónak.

A 33 éves brazil védő a 15 év alatt 540 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 38 gólt 101 gólpasszt jegyzett. A sportsajtó szerint minden bizonnyal visszatér Brazíliába korábbi csapatába, a Fluminensébe.