Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos az MLS-ben folytathatja – sajtóhír

Francia sajtóbeszámolók szerint a Paris Saint-Germain csapatának bizonytalan sorsú rutinos hátvéd iránt az MLS-ből mutatkozik érdeklődés…

(Photo by Marcio Machado/Getty Images)

A Footmercato információi szerint az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy érdeklődik a Paris Saint-Germain csapatánál bizonytalan sorsú Sergio Ramos megszerzése iránt, akivel kapcsolatban már korábban felröppentek olyan hírek, hogy fizikai problémái miatt a francia óriásklub egy év után, nyáron felbonthatja a szerződését.

Mint ismeretes, a 35 éves hátvéd másfél évtized után hagyta el a Real Madridot, melynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve az évek során 671 tétmérkőzést játszott, az utóbbi időben az együttes csapatkapitánya is volt. Ramosnak azonban nem sikerült megállapodnia a közös folytatásról, így szabadon igazolhatóként a PSG játékosa lett, mint utóbb kiderült, a Realnál pontosan tudták, hogy a játékos lábsérülése miatt már aligha hosszútávon képes az élsportra.

Ramos a 2021-es naptári esztendőben mindössze öt tétmérkőzésen lépett pályára a “királyiaknál”, egyébként folyamatosan a sérülésével bajlódott, utolsó alkalommal májusban a Chelsea elleni BL-elődöntőben szerepeltették.

Az idei szezonban a párizsi csapat színeiben csupán négy bajnokin és egy kupa-mérkőzésen szerepelt, több mint egy hónapja ismét harcképtelen.