Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: kapott hideget-meleget a csapat a francia sajtótól is!

Nem meglepő módon a francia lapok sem kímélték a látványos összeomlást bemutató Paris Saint-Germain együttesét. 

Mint ismert, a PSG megmagyarázhatatlan módon omlott össze a Real Madrid ellen, és esett ki nyert helyzetből már a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A párizsiak teljesítménye nagy visszhangot kapott odahaza is, különösen érdekes a két legnépszerűbb szaklap véleménye.

A Le Parisien például egyenesen Mauricio Pochettino vezetőedző távozását követelte, kiemelve, hogy az edző ugyan olyan felelős a csapat összeomlásáért, hiszen tétlenül nézte azt.

A kritikákból kijutott Leonardo sportigazgatónak, aki bármennyire is a BL-címhez ‘vásárolta’ össze a csapatot, mégse sikerült az újakkal, mint a nagyot hibázó Donnarumma kapus; a cserepadon jegelt Gini Wijnaldum; vagy a ‘mindig sérült’ Sergio Ramosszal; és a láthatóan beilleszkedési gondokkal küzdő Lionel Messivel elérni a nagy áttörést.

A L’Equipe is hasonló gondolatmenetet követett: “Donnarumma katasztrófa volt, Pochettino komoly játszmát veszített (Carlo Ancelottival szemen)” – fogalmaz a neves szaklap, kiemelve a támadók leromló második félidei teljesítményét; de csapatkapitány Marquinhos szerepét is felrótták, mondván vezérként rajta is elképesztő zavar érződött.

Ami pedig hosszabb távon még a vereségnél is fájóbb lehet a PSG számára, az az, hogy mindkét lap egyetértett abban, hogy Kylian Mbappét hamarosan újra a Bernabéuan látatják viszont a szurkolók (…)