Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat az Arsenal egyik legnagyobb értéke! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese kész új szerződést ajánlani egyik legfontosabb láncszemének, Bukayo Sakának.

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Az angol sajtóorgánumok legfrissebb beszámolója alapján az Arsenal gárdája a közeljövőben új szerződést fog ajánlani fiatal sztárjának, Bukayo Sakának. A támadósor mindkét szélén bevethető játékost a hírek szerint 2026 vagy 2027 nyaráig szeretnék magukhoz kötni az “Ágyúsok”. A londoni gárda kész egy jelentős fizetésemelést is kínálni Sakának, a források alapján ugyanis megnégyszereznék a jelenlegi keresetét, így nagyjából heti 125 ezer fontos fizetésre tehetne szert. A beszámolók szerint a 20 esztendős futballista is szívesen maradna a fővárosi együttesnél, így igen hamar létrejöhet a hosszabbításról szóló megállapodás.

Bukayo Saka 2019 nyarán került fel az Arsenal felnőttei közé. A klub színeiben azóta 121 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 21 gólt és 27 gólpasszt jegyzett. Aktuális kontraktusa 2024 nyaráig köti az Arsenalhoz. Piaci értékét 65 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.