Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holland szélsővel erősítene az AC Milan! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Club Brugge szélsőjét, Noa Langot szeretné megszerezni.

(Photo by Vincent Van Doornick/Isosport/MB Media/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb beszámolója alapján az AC Milan együttese a nyári átigazolási időszakban komoly erőket fog mozgósítani Noa Lang megszerzéséért. A Club Brugge futballistája a bal szélen érzi magát a legotthonosabban, de a támadósor minden pontján bevethető, ami még vonzóbbá teszi a milánói gárda számára. Ezen kívül Lang kiváló szezont fut a belga csapatnál, ahol ebben a szezonban 40 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 8 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. A hírek szerint a Brugge abban az esetben hajlandó elengedni egyik legértékesebb játékosát, ha legalább 25-30 millió eurót kifizetnek érte.

Noa Lang 2021 nyarán igazolt az Ajaxtól a Club Bruggehöz 6 millió euró ellenében. A klub mezét azóta 77 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 25 találat és 24 előkészítés fűződik a nevéhez. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.