Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kulusevski: “Frusztráló volt a Juventusban játszani”

Dejan Kulusevski jelenleg a Tottemhamben játszik kölcsönben, és elmondása szerint sokkal boldogabb Angliában, miközben a Juventusban nagyon “frusztráló” volt játszania.  

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Dejan Kulusevski januárban csatlakozott a Tottenhamhez kölcsönben a Juventusból, és 2023 nyaráig az angol klub szolgálatában is fog állni. A kölcsönszerződés lejártával viszont dönthet úgy a Spurs, hogy végleg megvásárolják a játékost.

A 21 éves középpályás csak öt alkalommal léphetett pályára Massimiliano Allegri irányítása alatt a torinói gárdában a szezon első felében, ezért is küldték el kölcsönbe, de nagyon hamar beilleszkedett új csapatába, és új edzője, Antonio Conte már most teljes bizalmat szavazott neki, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a legutóbbi hét Premier League-meccsén mindig kezdőként lépett pályára.

Kulusevski most arról beszélt, hogy “frusztráló” volt a Juventusban játszani, és örül neki, hogy egy olyan edzővel dolgozhat együtt, mint Antonio Conte.

“A dolgok nagyon gyorsan meg tudnak változni egy játékosnál”

– nyilatkozta Kulusevski a svéd válogatott sajtótájékoztatóján. A középpályás Csehország ellen lép pályára a svéd nemzeti csapatban a világbajnoki pótselejtezőn.

“Nagyon sok dolog nem működött a Juventusnál és ez nagyon frusztráló volt. Egy meccset játszottam egy hónapban és mindig egy új poszton. A testem nem érezte jól magát és én sem éreztem jól magam fizikailag. A Tottenhamnél végre fellélegezhetek, sokkal jobb a kapcsolatom az edzőmmel, sokkal jobban megy az edzés és fizikailag is jobban érzem magam.”

Kulusevski eddig remekül játszik a Spursben, miután a karrierje egy kicsit megakadt Torinóban: eddig két gólt és négy gólpasszt jegyzett kilenc bajnoki mérkőzésen.