Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: újabb sztár hagyhatja el a süllyedő (?) hajót – sajtóhír

A francia sajtóban egyre inkább arról szólnak a hírek, hogy a BL-búcsú okozta sokk miatt egyre bizonytalanabb a hangulat a Paris Saint-Germain öltözőjében…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Hadrien Grenier francia újságíró információi szerint Mauro Icardi személyében a Paris Saint-Germain egyik újabb csillaga léphet nyáron a távozás mezejére, amennyiben megfelelő új klubot találnak a számára.

Az Inter egykori többszörös olasz bajnoki gólkirálya annak idején közel egy évtizedet töltött a Serie A-ban. Összességében 188 meccs leforgása alatt 111 találatot jegyzett a bajnokságban, miközben a 2014-2015-ös szezonban 22 találattal, a 2017-2018-as kiírásban pedig 29 góllal bizonyult a mezőny legeredményesebb játékosának. Azonban 2019 nyarán hosszas huzavona végén került a párizsi klub alkalmazásába, ahol jelenleg a harmadik idényét tölti. Icardi minden sorozatot figyelembe véve 91 mérkőzésen 38 gólt szállított a klub színeiben, az idei bajnoki szezonban négyszer volt eredményes.

Az idei szezontól kezdve rendszerint csak csereként kap epizódszerepet és a nemzetközi sajtóban rendszeres téma a klubváltásának lehetősége, amely a nyári átigazolási időszakban minden eddiginél nagyobb eséllyel realizálódhat.