Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gareth Bale: “Hosszú ideje csak az Ausztria elleni meccsre készültem!”

A walesi válogatottban Ausztria ellen klasszis-teljesítményt nyújtó Gareth Bale a a Sky Sportsnak adott meccs utáni nyilatkozatában hamar leszögezte, hogy mi is a prioritás számára a szezonban. 

(Photo by Huw Fairclough/Getty Images)

Csak a szokásos!
Nem biztos, hogy a Real Madrid háza táján örülni fognak a walesi kiválóság legújabb gondolatainak, aki azok után, hogy csupán 4 meccsen játszott a blancóknál a szezonban valami elképesztően nagyot futballozott Ausztria ellen.

“Hosszabb ideje csak egy dolog lebegett a szemem előtt, az pedig a világbajnoki pótselejtező! A legjobbamat akartam nyújtani, hozzásegíteni a hazámat egy újabb komoly sikerhez. Nem akarok másról beszélgetni, csak a walesi válogatottról. Azt akarom, hogy Wales ott legyen a világbajnokságon! – kezdte Bale.

“Hatalmas tétje volt az Ausztria ellen találkozónak, de még vár ránk egy sokkal nagyobb téttel bíró összecsapás! Sok nagy dolgot átéltem már a karrierem során, csalódásokat, sikereket, szeretném, ha a tapasztalatommal előrébb lendíthetném a válogatottat. Rutinos és fiatal játékosok tökéletes egyveleg alkotja a walesi keretet, azt hiszem sokat tudunk egymásnak segíteni. Mindenki láthatta milyen szenvedéllyel és akarattal futballozunk! El akarom, el akarjuk érni a célunkat: a világbajnoki szereplést!” – tette még hozzá Bale, akinek most újabb ideje lesz felkészülni a válogatott feladatra, hiszen Wales várja ellenfelét a pórselejtező fináléjában, aki vagy Ukrajna vagy Skócia lesz, ha egyszer lejátsszák a két csapat júniusra halasztott meccsét (…)