Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Bale-t máris szétszedik a spanyol lapok!

Gareth Bale nem lett közönségkedvenc a spanyol sajtóban a Wales – Ausztria világbajnoki pótselejtezőt követően. A spanyol lapok még azelőtt megtalálták a walesi szélsőt, hogy újra kijelentette volna, számára a válogatott az első!

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Elsősorban a madridi lapok nehezen bocsájtják meg Bale-nek, hogy már nem lehet a véletlen műve, hogy amikor Wales-nek igazán szüksége van a kapitányára, mindig klasszis teljesítményt nyújt, még úgy is, hogy az elmúlt három évben ilyen-olyan okokból, de csupán 25 találkozón (!) játszott a Realban.

Az As című lap például egyből számon kéri pénteki címlapján is a 32 esztendős klasszist, hogy a bezzeg a Barca elleni meccsen sérült volt, pedig egy hasonló teljesítménnyel, mint amilyet Ausztria ellen mutatott, nagy segítségére lehetett volna Carl Ancelotti csapatának. Az As a ‘Ya Le Bale’ című szójátékkal jelentkezett, amely angolra fordítva annyit tesz, hogy “minden rendben van vele” – persze képletesen értve (…)

(…) Az El Chiringuito című népszerű rádióműsor vezetője, Tomás Roncero még Bale korábbi zászlós-történetéből kiindulva a következőket írt: ‘Bale. Vete. Ya. In That Order.’ – ami lényegében annyit tesz, hogy ‘Bale. Menned kell. Most. Csak ez számít!’

Ami igazán érdekes, és már-már megdöbbentő, hogy egyes spanyol vélemények, újságíróktól, magánszemélyektől odáig mentek, hogy ‘walesi parazitának’ titulálták a Real Madriddal klubszinten lényegében minden címet bezsebelő szélsőt – Aki mint láthattuk nem felejtett el futballozni, sőt!