Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca játékosa megállapodott a PSG-vel – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Barcelona csapatától távozni készülő támadó minden bizonnyal a Paris Saint-Germain együttesében folytathatja pályafutását…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A spanyol AS riportja értelmében a Barcelona együttesétől nyáron lejáró szerződése végeztével távozó Ousmane Dembélé minden bizonnyal a Paris Saint-Germain gárdájához igazolhat, miután a forrás úgy tudja, hogy a francia támadó már mindenben megállapodott a francia sztárcsapattal.

Miután a Barca csapatánál továbbra sem oldódott meg a helyzete, a 24 éves világbajnok szélső a várakozások szerint a nyári átigazolási időszakban ingyen hagyhatja a háta mögött a Camp Nout. Dembélé az idei szezonban eddig 21 meccsen játszott egészségi állapotából kifolyólag, januárban mindenképpen meg akartak szabadulni tőle. Xavi Hernández vezetőedző azonban bízik benne, és az elmúlt hetekben elkezdte újra bevetni őt, de a jelek szerint a klub továbbra sem kívánja marasztalni őt.

Dembélé kevésbé tudta igazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól.