Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: Messi után újabb ikon készül távozni a válogatottól!

Mint arról mi is beszámoltunk, Lionel Messi a katari világbajnokság után szinte már félreérthetetlen utalást tett ara, hogy karrierjében eljöhet a nagy változások ideje, akár az argentin válogatott tekintetében is – Hamar kiderült, hogy Messi nincs ezzel egyedül a nemzeti csapatban.

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

A régi harcostárs, Angel Di Maria például egyenesen arról beszélt, hogy Venezuela ellen játszotta utolsó válogatott találkozóját hazai pályán.

“Szeretném megköszönni azt a hihetetlen szeretetet, amit kaptam Tőletek! Mindig is az ilyen estéről álmodtam a válogatott mezében, mint amilyen a mostani volt! Azt hiszem, ez volt az utolsó meccsem hazai pályán az argentin mezben, így talán enyhe kifejezés, a ‘csodálatos’ szó az érzéseimre! Szeretnék gratulálni az egész csapatnak, hiszen tökéletes meccset játszottunk. Nincs más dolgunk, mint folytatni a jó szereplésünket, és együtt álmodozni tovább! GYERÜNK ARGENTÍNA!” – írta saját Instagram oldalán a találkozón gólja mellett gólpasszt is jegyző klasszis.

Nagyon úgy tűnik, hogy az év végével egy újabb nagy korszak zárulhat le az argentin futballban – Már csak valóban a mesebeli zárás hiányzik: Katarban!