Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Át kell gondolnom a világbajnokság után…”

Az argentin válogatott magabiztos győzelmet aratott Venezuela felett a legutóbbi világbajnoki selejtezőjén. A mérkőzésen betaláló csapatkapitány a találkozó után a jövőjéről is említést tett…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Az argentin válogatott legutóbbi, sikerrel megvívott vb-selejtezőjét követően a mérkőzésen különleges találatot szerző Lionel Messi a jövőjéről is tájékoztatást adott:

“Mindig nagyon szeretek a válogatottban szerepelni. Csodálatos az atmoszféra, a szurkolók, a csapattársak. Elképesztő, hogy mekkora szeretetet kapunk a stadionban és azon kívül. A fókuszunk a világbajnokságon van, szeretnénk minél jobban szerepelni.”

Ezt követően megkérdezték tőle, hogy a világbajnokság után is játszik-e a nemzeti együttesben:

“Nem tudom… Tényleg nem tudom jelenleg. Sok mindent át kell majd értékelnem a világbajnokság után, de egyelőre a legfontosabb az utolsó két selejtezőnk, majd a felkészülési mérkőzések, és maga a világbajnokság.”

Klubszinten Messi múlt nyáron szerződött le a Paris Saint-Germain csapatához, mellyel egyelőre finoman szólva sem megy jól a szekér, a válogatottban viszont szemmel láthatóan élvezi a játékot párizsi klubtársával, Ángel Di Maríával együtt. A hétszeres aranylabdást jövő nyárig köti szerződés a francia klubhoz, amely opcionálisan további egy évvel megújítható.