Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter védőjét vinné az Aston Villa! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint az Inter védőjét, Stefan de Vrijt igazolná le.

(Photo by Danilo Vigo/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

A Football Insider legfrissebb beszámolója alapján az Aston Villa együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a védelmét, erre a célra pedig az Inter játékosát, Stefan de Vrijt szemelték ki. A holland futballistát 2023 nyaráig köti a kontraktusa a kék-feketékhez, ám az esetleges hosszabbításról még nem sikerült megegyezniük. Ezt a helyzetet szeretné kihasználni a birminghami alakulat, hiszen amennyiben nem sikerül dűlőre jutnia a feleknek egymással, úgy az Internek még ezen a nyáron el kell adnia de Vrijt, hogy komoly pénzt kapjanak érte. A hírek szerint az olasz klub legalább 45-50 millió eurót szeretne kapni a játékosáért, amennyiben valóban értékesíteniük kell a védelmük meghatározó tagját.

Stefan de Vrij 2018 nyarán került az Interhez, miután szabadügynökként távozott a Laziotól. A milánói klub színeiben azóta 155 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 35 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.