Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Donnarumma gödörben van, a Juventus lehet a megmentője

A Gazzetta dello Sport talán egy kicsit túldramatizálja Gianluigi Donnarumma helyzetét, de tény, hogy az olasz kapuvédő nem éppen pályafutása legszebb napjait éli. A lap szerint akár a Paris Saint-Germain elhagyása is megfordulhat a fejében.

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

A 23 esztendős Donnarumma 2016-ban mutatkozott be az olasz válogatottban, azonban csak 2018-ban lett az első számú megoldás ott. Ahogy akkor, úgy idén is kihagyja a Squadra Azzurra az aktuális világbajnokságot. Ez pedig nem fest túl jól a korábbi Milan-kapus pedigréjében, még a tavaly megnyert Európa-bajnokság fényében sem.

Donnarumma pár hete nyert helyzetből esett ki a PSG-vel a Bajnokok Ligájából, míg a francia bajnokságban toronymagas listavezetőként is szenvednek hétről hétre. Mindemellett mindenki a Mbappé – Messi – Neymar hármassal foglalkozik Párizsban, hol a gyűlölet, hol az imádat negédes hangján.

A Gazzetta arról ír, hogy a morális mélypontra süllyedő Donnarumma alighanem szívesen hazamenekülne Olaszországba. A csapatépítésben lévő Juventus pedig tárt karokkal is fogadná őt. Bár aligha tudnák állni a torinóiak a portás párizsi fizetését. Állítólag Donnarumma az esetlegesen életbe lépő bónuszokkal évi 10 millió eurót is kaphat.