Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csak kölcsönben térhet vissza korábbi csapatához a tékozló támadó – sajtóhír

A jelentős szankciókkal sújtott BL-címvédő Chelsea csapatától már a tulajdonosváltás előtt elvágyódott a múlt nyáron nagy reményekkel igazolt belga támadó, aki mégis inkább előző klubjában folytatná…

(Photo by Michael Regan – FIFA/FIFA via Getty Images)

A Calciomercato aktuális beszámolói értelmében az olasz bajnoki címvédő Inter együttese anyagi megfontolásból legfeljebb kölcsönben szándékozik újra foglalkoztatni a Chelsea-től nyíltan elvágyódó Romelu Lukakut.

A 28 esztendős erőcsatár az idei szezonban 34 tétmérkőzés alatt 12 gólt szerzett az londoni klub színeiben, de így is messze van a legjobb formájától, és a korábbi kijelentései, valamint a beszámolók értelmében arra következtethetünk, hogy egyáltalán nem érzi jól magát Angliában. Lukaku korábban 2011 és 2014 között már állt a Chelsea alkalmazásában, akkor azonban szintén nem tudott gyökeret verni magának, így múlt nyáron 97.5 millió font ellenében annak reményében váltott klubot, hogy másodjára bizonyítani tudja rátermettségét a Stamford Bridge-en.

Lukaku az előző két szezon alatt 95 mérkőzésen 64 gólt szerzett a milánói gárda színeiben, a gyengébb éveit követően újra felépítette magát náluk, azonban tavaly nyáron általános meglepetésre maga mögött hagyta az olasz bajnokot.