Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Oliver Kahn nem tart Lewandowski Barcába igazolásától

Egyre erőteljesebbek azok a pletykák, miszerint Robert Lewandowski az előttünk álló nyáron eligazol az FC Barcelonába. Állítólag a lengyel csatárt a 2023-ig érvényes szerződése sem tarthatja Münchenben.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Már Lengyelországban is arról cikkezik a sajtó, hogy a látványosan feljavult Barca támadósor sem lehet akadálya annak, hogy Robert Lewandowski a Camp Nou-ba szerződjön. A SportBild persze védi a Bayern München becsületét, és alaptalan híresztelésként hivatkozik a bajorok problémájára. A Münchner Merkur pedig nem volt rest, és egyesen a Bayern vezérigazgatójához, Oliver Kahnhoz fordult állásfoglalásért. A korábbi legendás kapus pedig őszinte helyzetjelentést adott a bajorországi napilapnak:

„Minimálisan sem aggódom. Ezektől a dolgoktól valójába nagyon is nyugodt vagyok. A külföldről érkező hangok semmilyen nyomást nem gyakorolnak ránk.”

– fogadkozott Kahn, akit a minap is már idéztünk egy átigazolással kapcsolatban.

Robert Lewandowski a mostani idényben negyven tétmeccsen negyvenhat gólnál jár a Bayern mezében. 2013-as érkezése óta éppen a tízedik bajnoki címét szeretné megnyerni a Bundesliga rekorderével.