Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: világbajnok védővel erősíthet az Aston Villa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa gárdája Matthias Ginterrel erősítené meg a keretét.

Továbbra sem dőlt el, hogy melyik csapatnál kezdi meg a következő idényt Matthias Ginter. A német védő azt már a szezon korábbi szakaszában bejelentette, hogy nem hosszabbít jelenlegi csapatával, a Borussia Mönchengladbachhal, mivel új kihívásra vágyik. A Sky Deutschland legfrissebb beszámolója alapján a hátvédet szívesen a csapata soraiban látná az Aston Villát irányító Steven Gerrard, akinek feltett szándéka, hogy erősítsen a birminghamiek hátsó alakzatán. Gintert ráadásul még vonzóbbá teszi az a tény, hogy  ingyen igazolható lesz az idény végeztével. Ennek fényében természetesen nem csupán az Aston Villa figyelmét keltette fel a világbajnok futballista, hiszen például a Tottenham, a West Ham és a Juventus is szeretné magához csábítani a 28 esztendős futballistát.

Matthias Ginter 2017 nyarán igazolt a Gladbach együtteséhez. A klub színeiben azóta 177 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 24 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.