Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pintér: “Azon dolgozunk, hogy kezünkbe vegyük a sorsunkat…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a szerdai napon a másodosztályú III. Kerületi TVE új vezetőedzőjének a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát nevezte ki…

 

III. Kerületi TVE csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy Kemenes Szabolcs és stábja távozását követően az idény hátrálévő hat mérkőzésén Pintér Attila fogja irányítani az együttest. Az újonnan kinevezett tréner a Nemzeti Sport részére beszélt az új megbízatásáról:

“Az elnök úr nagyon korrekt volt, elmondta jövőbeni terveit, illetve hogy bennem bízik annyira, hátha sikerül megakadályozni a kiesést. Tisztában vagyok vele, hogy rövid az idő, de a hátralévő hat fordulóban azon dolgozunk, hogy minden egyes mérkőzésen a kezünkbe vegyük a sorsunkat. Egy edzés után nem vonhatok le következtetéseket, de azt látom, hogy nagyon összetartó a keret, úgy látom, vannak tehetséges fiatalok, illetve rutinos labdarúgók, akikkel remélhetőleg sikerül megértetnem, hogy a jövőjük szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen eredményt érünk el az idény végén.”

Az óbudai gárda 32 forduló alatt szerzett 31 pontjával hat fordulóval a bajnokság vége előtt kieső helyen tartózkodik az NB II-es tabellán.