Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Styles: “Nem gondoltam, hogy így alakulhat az életem…”

A magyar válogatott legutóbbi felkészülési mérkőzésein debütáló labdarúgó már alig várja, hogy legközelebb is újra pályára léphessen a nemzeti csapatban…

A magyar válogatott honosított középpályása, Callum Styles az angol Barnsley Chroniclesnek adott interjút a napokban a válogatottbeli debütálása kapcsán:

“Egy picit aggódtam, hogy én leszek a csapatban az angol srác, mivel mindenki más magyarul beszél, de nagyon jól fogadtak és azonnal otthon éreztem magam közöttük. Néhány szót már megtanultam magyarul, de ez a nyelv tényleg nehéz. A magyar rokonok Budapesten és Észak-Írországban is ott voltak a lelátón. Mind izgatottak voltak, nagyon örültem, hogy az egész család mögöttem áll. Ez még szebbé tette az élményeimet. Pedig hat hónapja fogalmam sem volt róla, hogy így alakulhat az életem.”

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Barnsley futballistája elárulta, bízik benne, hogy hamarosan újra a válogatott meghívót kap majd: “remélhetőleg újra behívnak, Anglia ellen kétszer is játszunk, emellett Németország és Olaszország van a csoportunkban, biztos nagy élmény lenne! Arra is esély van, hogy Európa-bajnokságon, vagy világbajnokságon játsszak majd, de most a Barnsley-ra kell figyelnem.”

Styles magyar nagymamája révén került az MLSZ látómezejére, a honosításhoz szükséges papírmunkák lezárta után pedig néhány hete mutatkozhatott be Marco Rossi válogatottjában, ahol a szerbek és az észak-írek ellen is meggyőző teljesítményt nyújtott.