Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosával hosszabbított a Juventus – HIVATALOS

Mattia Perin szerződésének megújítása után az olasz rekordbajnok Juventus csapata újabb bejelentéssel kedveskedett a klub szurkolói számára…

 

A vadonatúj mezt bemutató Juventus gárdája a pénteki nap folyamán jelentette be, hogy lejáró szerződésű kiválósága, Juan Cuadrado kontraktusát újabb egy évvel, 2023-ig megújították.

A 33 éves kolumbiai szélső 2015 óta áll a torinói klub alkalmazásában, az első két évét még a Chelsea-től kölcsönben töltötte a torinóiaknál, majd később véglegesítették őt. Cuadrado összességében már több mint 250 alkalommal húzhatta magára az “Öreg Hölgy” szerelését. 262 mérkőzés alatt 24 találat fűződött a nevéhez. Harciassága, csupaszív játéka és tapasztalata révén továbbra is rendkívül fontos szereplője a csapat jobb oldalának.

Cuadrado az idei szezonban eddig 30 bajnokin és összesen 40 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, mellyel a Juve egyik legtöbbet foglalkoztatott labdarúgója.

A 111-szeres kolumbiai válogatott játékos 2009 óta szerepel Európában, korábban Olaszországban az Udinese (2009-2011), a Lecce (2011-2012) és a Fiorentina (2012-2015) szerelését ölthette magára.

Mint ismeretes, a kiváló labdarúgó annak idején szegénysorban nőtt fel, mindennapos lövöldözések közepette, melyek egyikében fiatalon elvesztette az édesapját. Pályafutása rendkívül nehezen indult be, saját bevallása szerint “számtalan klubot végig jártam, de mindenhol ugyanaz volt a válasz. Nagyon nehéz időket éltem, heteken át éheztem”, mígnem az Independiente Medellín csapata lehetőséget adott számára, és bizonyíthatta képességeit.