Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már meg is van Ralf Rangnick új állomáshelye – sajtóhír

Osztrák sajtóinformációk szerint a Manchester United szezon végén leköszönő ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick az osztrák nemzeti válogatottnál folytatja. 

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Az osztrák Kurier értesülései szerint szezánciós bejelentésre kész az Osztrák Labdarúgó Szövetség, miszerint hamarosan hivatalossá válik, hogy a Manchester United szezon végén leköszönő ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick lesz a nemzeti csapatuk szövetségi kapitánya.

A szövetség elnöke, Gerhard Milletich és sportigazgatója, Peter Schöttel péntek délelőtt összehívta az elnökség tagjait, hogy kinevezzék az új szövetségi kapitányt.

Schöttel állítólag pár héttel ezelőtt már Manchesterben járt, hogy magukhoz csábítsa Rangnickot, ám a szövetség akkor még cáfolta a pletykákat a találkozásukról. Most viszont úgy tűnik, mégis igazak voltak a híresztelések.

Rangnick eredetileg is csak a szezon végéig érkezett az MU-hoz, és pár hét múlva le is jár a kinevezése, utána pedig már csak tanácsadóként számítanak rá a klubnál. A német szakembert az Ajaxtól érkező Erik Ten Hag váltja a nyáron.