Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester City: megszabták mennyiért adnának túl egyik legjobbjukon! – sajtóhír

A Rókák megszabták középpályásuk árát, amennyiben bárki is komolyan gondolná az ő szerződtetését, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia.

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

A Leicester City árcédulát tűzött James Maddison nyakában, amelyen egy 50 millió fontos (~60 millió euró) összeg szerepel szigetországi sajtóinformációk szerint.

A 25 éves labdarúgóért az elmúlt nyáron voltak érdeklődők, azonban egyik sem volt komolyabb, így végül maradni kényszerült, míg januárban egyetlen csapat sem kereste a kegyeit Brendan Rogers egy korábbi nyilatkozata alapján.

Maddison jelenlegi szerződése 2024-ig szól a csapattal, piaci értékét 50 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, ezért reális lehet az érte kért nagyjából 60 millió euró.

Az angol játékos 2018-ban igazolt a Leicesterhez a Norwich-tól 25 millió euró ellenében, azóta 166 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Rókáknál, amelyeken 41 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. Számokban a jelenleg futó szezonja a legjobb, hiszen 48 találkozón 14 találatot és 9 előkészítést vállalt magára a 25 éves labdarúgó.