Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Unai Emery szerződtetheti a támadót! – sajtóhír

Spanyolországi lapértesülések szerint a Villarreal nagyon közel áll ahhoz, hogy az FC Barcelona mellőzött támadóját, Ferrán Jutglát szerződtesse a nyáron.

A 23 esztendős szélső még Ronald Koeman ideje alatt több alkalommal is lehetőséget kapott a Barcában, Xavi érkezésével azonban megváltozott Jutglá helyzete is.

A Barca B csapatában azóta is remekelő (29 bajnokin szerzett 18 gólja és 5 gólpassza impozáns mutató – a szerk.), Espanyol-nevelésű játékos barcelonai szerződéséből még egy év hátra van, de közel sem biztos, hogy Ferrán Jutglá a nyáron a katalán fővárosban marad (…) Különösen akkor nem, ha olyan csapatok keresik, mint az Unai Emery által gardírozott Villarreal.

A hírek szerint a 23 esztendős játékos is szimpatizálna a “sárga tengeralattjáróval”, amellyel a háttérben már meg is kezdődhettek az egyeztetések.

A Cadena SER beszámolói szerint árulkodó az is, hogy Jutglá és ügynöke a helyszínen tekintette meg a Villarreal – Liverpool találkozót.

Egy biztos, a mértékadó ‘Transfermarkt‘ által 1,5 millió euróra taksált támadó átigazolása az anyagiakat tekintve, a legkisebb akadálya lehet Jutglá klubváltásának.