Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern megállapodott az Ajax játékosával – sajtóhír

Megbízható forrás újból megerősítette, hogy az Ajax Amszterdam tehetséges játékosa nyártól a Bayern München csapatához teszi át székhelyét…

(Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano aktuális információi értelmében az Ajax Amszterdam jobbhátvédje, Noussair Mazraoui minden megállapodott a Bayern München vezetőségével a közös folytatásról, és már az orvosi vizsgálatok első részén is sikeresen átesett a bajoroknál.

A 24 éves marokkói futballista az Ajax nevelése, és a Jong Ajaxban töltött éveket követően szintén 2018-ban debütált az első csapat színeiben. Eddig 135 tétmérkőzés alatt bekk létére tíz gólt szerzett klubja színeiben, melyből ötöt az idei szezonban könyvelhetett el, amikor eddig 23 bajnokin és 33 tétmeccsen állt az idény végén a Manchester Unitedhez távozó Erik ten Hag vezetőedző rendelkezésére.

Mazraoui emellett 12 mérkőzésen kétszer volt eredményes hazája válogatottja színeiben. A tehetséges játékos megszerzése iránt a közelmúltban számtalan európai topcsapat mutatott érdeklődést, de úgy tűnik, hogy már csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be, hogy a Bayern futballistája lesz.