Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “A Real Madrid nem érdemli meg, hogy ott legyen a döntőben!”

Nem meglepő módon nem mindenkit nyűgözött le az a tény, hogy a Real Madrid eljutott a Bajnokok Ligája párizsi fináléjába. 

Mint ismert, a blancók rendre vert helyzetből, egy-egy nagy feltámadást bemutatva jutottak túl sorrendben a PSG, a Chelsea, majd a Manchester City együttesein.

A dán kapuslegenda, Kasper Schemichel nem is rejtett véka alá véleményét arról, hogy mit gondol a blancók teljesítményét nézve.

“A Real Madrid egyszerűen nem érdemli meg, hogy ott legyen a döntőben!” – jelentette ki az MU korábbi kapusa a CBS-nek adott interjújában.

“Egyértelműen a gyengébb csapat voltak az elődöntő két meccse alapján is. Kétszer találták el a kaput a rendes játékidőben, abból szereztek két gól… A harmadik kapura tartó lövés pedig Karim Benzema büntetője volt… A Man. City teljesen kontrollálta a visszavágót, mégis a Real feltámadásáról beszélünk ezek miatt a pillanatok miatt. Sokkal inkább kellene arról beszélnünk, miképpen adott extra erőt a csapatnak a Bernabéu közönsége!” – foglalta össze véleményét Schmeichel, aki azért többed magával együtt a szerencse-faktort emlegette.