Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem eladó a Lazio kulcsembere

Az olasz sajtóban az elmúlt hetekben rendre arról szóltak a híradások, hogy egyre inkább fokozódik a nemzetközi érdeklődés a Lazio karmestere iránt, a klub elnöke azonban tiszta vizet öntött a pohárba…

 

A Lazio elnöke, Claudio Lotito a Goal részére adott interjúban adott egyértelmű tájékoztatást arról, hogy nem tervezik Szergej Milinkovics-Szavics eladását a nyári átigazolási időszakban:

“Mindenki a pénzről beszél, én azonban a játékosaim technikai és személyes tulajdonságait is szem előtt tartom. Milinkovics nem eladó, nagyon értékelem őt. Soha nem tettük őt eladásra, van rajta eladó felirat? Ahhoz, hogy valaki aláírhassa őt, arra is szükség van, hogy eladjuk. Egy igazi kulcsember, aki bármikor képes megváltoztatni egy mérkőzés alakulását, ezért számítunk rá. Ha valóban kapunk rá ajánlatot, akkor meg fogom őt kérdezni, hogy mit szeretne tenni. Az én klubomnál az ember személyes véleményét a pénzügyi szempontok elé helyezzük. Lehet, hogy én vagyok az egyedüli ilyen klubvezető, mert mostanában rengeteg probléma van a játékosok iránti tisztelettel, de amikor 140 millió eurós ajánlatot kaptam érte, nem voltam hajlandó túladni rajta.”

A 27 éves szerb középpályás már a hatodik idényét tapossa a “sasoknál”, eddig 57 találatot és 51 gólpasszt jegyzett a csapat színeiben, miközben már lassan 300 mérkőzésnél tart. Az aktuális idényben tíz találat és 11 előkészítés köthető a nevéhez.

Milinkovics-Szavics leigazolásával az elmúlt nyáron több csapat is kacérkodott, ám eddig mindvégig hűséges volt a fővárosi egylethez, mellyel még 2024-ig szerződésben áll. Az elmúlt hetekben leginkább a Juventus és a Manchester United érdeklődéséről olvashattunk beszámolókat vele kapcsolatban.