Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a BL-döntő után jelentik be az új játékost – sajtóhír

A Chelsea csapatát elhagyó rutinos hátvéd jövőjével kapcsolatban újra megerősítették, hogy a Real Madrid együttesében folytatja pályafutását…

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Fabrizio Romano kedden újból megerősítette, hogy a Chelsea csapatától szerződése lejártával távozó Antonio Rüdiger százszázalékos bizonyossággal a Real Madrid játékosa lesz. A megállapodást már megkötötték, a játékos átesett az orvosi vizsgálatokon, azonban a “királyi gárda” csak a május 28-i BL-döntő után fogja bejelenteni a szerződtetését.

A 29 esztendős középhátvéd 2017 óta 199 tétmérkőzésen lépett pályára a londoni “kékek” mezében, de a szigetországi sajtóhíresztelések szerint a Chelsea kényszerű tulajdonosváltása keresztülhúzta az esetleges hosszabbítási tárgyalásokat. Rüdiger mindenképpen a távozásra hajlik, és egyesek szerint akár még alacsonyabb fizetés ellenében is kész elhagyni aktuális kenyéradóját. A védő korábban a VfB Stuttgart (2011-2015) és az AS Roma (2015-2017) labdarúgója volt.

Az 50-szeres német válogatott játékos megszerzése iránt a közelmúltban még a Juventus és a Paris Saint-Germain is érdeklődést tanúsított.