Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Dolgozunk az erősítéseken…”

A magyar bajnok és friss Magyar Kupa-győztes Ferencváros csapata a következő idénybeli nemzetközi kupaszereplésre komoly erősítéseket fontolgat a nyáron…

 

A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál az M4 Sport Sporthíradó című műsorának vendége volt, ahol a zöld-fehérek jövőbeli terveiről, esetleges erősítéseiről beszélt:

“Mivel a Bajnokok Ligájában indulunk, az első számú cél, hogy ott jussunk a csoportkörbe. Az első két selejtezőkörben kiemeltek leszünk, akkor papíron nálunk gyengébb csapattal találkozunk, de például a lengyel bajnok is jöhet. Aztán a következő kitűzés az, hogy tavasszal is részt vegyünk valamelyik európai kupakiírásban.

Dolgozunk az erősítéseken. Nem kapkodunk, megvannak a jelöltek, bejelenteni akkor fogunk bárkit is, ha majd hivatalossá válik. Előbb menjen le a bajnokság, addig nem is fogok erről beszélni, az egészen biztos.”

A sportvezető nem cáfolta és nem is erősítette meg azokat a pletykákat, hogy Adama Traoré lehet a csapat egyik új igazolása, csak annyit mondott, hogy “mindig van magyar játékos a radaron”, ugyanakkor a Ferencváros számára sokszor nehezebb magyar labdarúgót megszerezni, mert a klubok sok esetben túlságosan is sokat kérnek az adott játékosért.

“Mondhatnék más neveket is. Van, ami igaz, van, ami nem igaz. Dolgozunk, Hajnal Tamásék egész évben tevékenykednek, több hónapja megy a munka, hogy milyen posztra milyen lehetőségeink vannak. Nyilvánvaló, hogy ilyenkor már a finisben vagyunk a megállapodások tekintetében is.”

“A játékosok tudják, hogy a nemzetközi mérkőzéseken mutatott jó teljesítménnyel ez lehetséges” – árulta el Orosz Pál.