Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: egy „Farkas” pótolhatja Frenkie de Jongot

Az FC Barcelona helyzete egyre fenyegetőbbnek tűnik a transzpiacon. A sikeres téli manőverek után zsákutcába látszik futni a katalánok szekere. Erling Haaland végül a Manchester Cityben kötött ki, míg a jelenlegi keretből Frenkie de Jong is távozóban van.

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

Állítólag egyre inkább hajlik az FC Barcelona vezetősége arra, hogy 60-70 millió euróért elengedje a csapat holland védekező középpályását, Frenkie de Jongot. A 25 esztendős légiós 2019-es érkezésekor 2026-ig kötött szerződést a katalánokkal. Ebből szeretné őt kivásárolni a Manchester United, ahol nyártól átveszi a kispadot de Jong korábbi Ajax-edzője, Erik ten Hag.

A barcelonai Sport arról írt ma reggel, hogy a Barca már a lehetséges utódok közül válogat. A hír szerint a La Liga ezüstérmese ajánlatot fog tenni a Wolverhampton Wanderers alapemberéért, Rúben Neves-ért. A portugál középpályás 2017-ben igazolt a „Farkasokhoz”, és most akár 40-50 millió euróba is kerülhet a leigazolása egy topklub számára.

A huszonhatszoros válogatott Neves a mostani idényben harminckét Premier League-mérkőzésen négy gólt lőtt, és kiosztott két gólpasszt.