Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a Premier Leaguebe Luis Suárez! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint Luis Suárez szeretne visszatérni az angol bajnokságba (Premier League), ahol a Steven Gerrard vezette Aston Villa szívesen látná őt a soraiban.

(Photo by Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto via Getty Images)

Mint arról korábban beszámoltunk, Diego Simeone elismerte, hogy Luis Suárez az idény végén elhagyja az Atletico Madrid csapatát, miután közös megegyezés alapján nem hosszabbítják meg az szezon végén lejáró szerződését. A rutinos támadó viszont még nem szeretne az MLS-be igazolni, hogy levezessen, hanem továbbra is a topbajnokságok egyikében rúgná a bőrt. A hírek szerint Suárez legszívesebben a Premier Leaguebe térne vissza, ahol van is egy érdeklődő iránta, méghozzá korábbi csapattársa, Steven Gerrard részéről. Az Aston Villát vezető tréner még a Liverpoolban játszott együtt Suárezzel, ahol a 2013/14-es idényben majdnem összehozták a Liverpool bajnoki címét, ám végül nem jártak sikerrel. Suárez választását elősegítheti az a tény is, hogy Philippe Coutinhót is végleg megszerezte az Aston Villa, akivel a Liverpoolban és a Barcelonában is csapattársak voltak.

Suárez összesen két szezonon keresztül erősítette a “Matracosokat”, amelynek színeiben eddig 82 mérkőzésen 34 gólt és 6 gólpasszt hozott össze. Legnagyobb sikere a csapattal a tavalyi idényben megszerzett bajnoki cím, amelyből 21 találattal és 3 assziszttal vette ki a részét.