Kútba eshet Pogba nagy visszatérése – sajtóhír

A korábbi várakozásoknak megfelelően, a Manchester United lejáró szerződésű középpályása az elmúlt napokban a Juventus vezetőségével folytatott egyeztetéseket…

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

A Goal információi szerint könnyen kútba eshet a Manchester United csapatától távozó Paul Pogba korábbi csapatához, a Juventushoz való visszatérése. A hírek szerint a középpályás évi 11 millió eurós gázsit kérne, a Bianconeri azonban “csak” 7.5 millió eurós honoráriumot ajánlott a világbajnok labdarúgónak.

A 28 éves francia középpályás annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de továbbra is rendszeresen téma a klubváltása. Visszatérése óta valamivel több 200 mérkőzésen lépett pályára, de a rendszeresen sérülésekkel bajlódó középpályás az aktuális idényben mindössze 20 bajnokin szerepelhetett.

A közelmúltban a klublegenda által is távozásra ítélt Pogba megszerzésére több csapat is bejelentkezett. A torinói vonal mellett a spanyol sajtó a Real Madrid, a francia tollforgatók pedig a Paris Saint-Germain érdeklődésére esküsznek.