Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli kulcsemberével erősíthet a Spurs – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint a Tottenham együttese a Napoli csapatából szeretné megerősíteni keretét a nyári átigazolási időszak folyamán…

 

Alfredo Pedullá értesülései szerint a Tottenham csapata akarja megszerezni a nyári átigazolási időszakban Piotr Zielinski játékjogát a Napoli együttesétől.

A 28 éves lengyel középpályás annak idején az Udinese révén 2011-ben került Olaszországba. A nápolyiak 17 millió euró ellenében szerződtették 2016-ban az Empolitól, azóta pedig elnyűhetetlen alapembernek számít. Zielinski hat szezon alatt mindössze 12 (!) bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára, miközben már a negyedik különböző vezetőedző irányítja a csapatot. Minden sorozatot figyelembe véve 280 mérkőzés alatt 39 gólt szállított a Partenopei színeiben.

Zielinskit 2024-ig köti szerződés a nápolyi klubhoz, de időről időre korábban is felmerült már vele kapcsolatban egy-egy angol csapat megalapozott érdeklődése.

Az átigazolási szakértő arra hivatkozik, hogy a londoniak sportigazgatója, Fabio Paratici már hosszú ideje a lengyel középpályás rajongója, Antonio Conte vezetőedző pedig már az Internél is szívesen látta volna a kiszemelt labdarúgót.