Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil középpályással erősítene a Lazio! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint az Everton középpályásával, Allannal erősítené meg a keretét a nyári átigazolási időszakban.

A Corriere Dello Sport legfrissebb beszámolója alapján a Lazio együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a középpályáját. A fővárosi gárdát vezető Maurizio Sarri erre a feladatra az Evertonban futballozó Allant szemelte ki. A tréner választása nem véletlen, hiszen Allannal hosszú éveken keresztül együtt dolgoztak a Napolinál, így pontosan tudja, hogy mire képes a brazil játékos. A források alapján a 31 esztendős futballista is szeretne visszatérni Olaszországba, plusz szívesen dolgozna újra együtt régi mesterével. A megszerzését elősegítheti az a tény is, hogy a szerződése jövő nyáron fog lejárni az Evertonnál, így a liverpooli klubnak még ezen a nyáron értékesítenie kell őt, ha szeretnének egy jelentősebb összeget kapni érte.

Allan 2020 nyarán igazolt a Napolitól az Everton együtteséhez. A klub színeiben azóta 57 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.