Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fontos láncszemével hosszabbított az Arsenal – HIVATALOS

Az angol bajnokság (Premier League) elmúlt kiírásában az ötödik helyen végző Arsenal csapata fontos bejelentést tett a szerdai napon…

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Az Arsenal együttese hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy új szerződést kötött egyiptomi középpályásával, Mohamed Elnenyvel. A londoniak hivatalos közleménye nem számolt be a megállapodás részleteiről, Fabrizio Romano beszámolói szerint a szerződés további 1+1 évig köti őt az “ágyúsokhoz”.

“Imádom ezt a klubot, úgy érzem, mintha a családom lenne. Mindenképpen itt akartam folytatni a pályafutásomat, rendkívül izgatott vagyok a jövőt illetően.”

A 29 esztendős védekező középpályás 2016 januárjában a svájci Basel csapatától csatlakozott a londoni egylethez. Elneny azóta 147 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, melyeken öt gólt szerzett. A Premier League közelmúltban befejeződött legutóbbi idényben 14 mérkőzésen jutott szerephez, az utolsó hét bajnoki mindegyikét végig játszotta. Elneny 2017-ben FA-kupát, 2017-ben és 2020-ban Community Shieldet nyert a csapattal.

A rutinos labdarúgó 2011 óta 92 mérkőzésen lépett pályára az egyiptomi válogatott színeiben, mellyel két Afrikai Nemzetek Kupája-ezüstérmet szerzett.