Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Japánban túráznak Messiék július végén

Idén nyáron hosszú szabadságot élvezhet a világ labdarúgásának krémje ugyanis sem világbajnokság, sem kontinenstorna nem zavarja meg a sztárok és holdudvaruk pihenőjét. Azonban a felkészülés időszaka ismét húzós lehet, ha egy klub a brandépítést is szeretné célul kitűzni.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

A Paris Saint-Germain a napokban kötelezte el magát Kylian Mbappé mellett, aki állítólag nem csak frontembere, hanem egyfajta iránymutatójává is válhat a klubnak. A világbajnok támadó úgy írta alá új szerződését, hogy sosem látott előjogokat kapott a párizsiak életében. Bár a japán túráról aligha kérték ki a véleményét. A PSG július utolsó harmadában az ázsiai országban fog márkát erősíteni, mert bár három arca (Mbappé, Neymar, Messi) roppant népszerű ott, ám a klubot alig-alig ismerik.

A hivatalos közlés szerint 20-án a Kawasaki Frontale lesz az ellenfelük. Három nappal később Szaitama városában csapatnak össze az Urawa Reds-szel, majd 25-én megméretnek a Gamba Oszakával. A PSG tervezete szerint Messiék nyilvános edzésen vesznek részt Tokió és Oszaka városában is.

„Most lehetőségem van Japánba menni, és ez egy csodálatos ország. A csapat imádni fogja.”

– fogadkozott, Mbappé.

„Már többször jártam Japánban, és minden alkalommal csodálatos élmény volt. Ez egy jó lehetőség lesz arra, hogy felkészüljünk a következő szezonra.”

– durrogtatta a közhelyeket, Lionel Messi.