Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Bommel ismét munkába áll – HIVATALOS

A belga bajnokságban (Jupiler League) szereplő Royal Antwerp csapata régi ismerőst nevezett ki a következő szezontól a vezetőedzői posztjára…

(Photo by Christof Koepsel/Getty Images)

A Royal Antwerp csapatának újdonsült vezetőedzője a legutóbb tavaly a Wolfsburg csapatánál tevékenykedő Mark van Bommel lesz, aki Marc Overmars sportigazgató kérésére csatlakozik az együtteshez, és kétéves megállapodást írt alá.

A 45 esztendős holland szakembert tavaly júniustól októberig volt a Wolfsburg edzője, miután kiválóan kezdték a szezont, az első négy bajnokit megnyerték azóta viszont egyetlen pontot szereztek négy vereség mellett, ráadásul a Bajnokok Ligájában is nyeretlenek. Van Bommel mindössze 13 mérkőzésen irányította a “Farkasokat”, melyből négyet nyert meg csapata. Ráadásul augusztusban az ő hibája miatt búcsúzott a gárda a Német Kupában, mert a megengedettnél eggyel többet cserélt a negyedosztályú SC Preussen Münster otthonában.

Az egykori kiváló középpályás két asszisztensi megbízatás mellett korábban a PSV Eindhoven gárdáját irányította 2018 júniusa és 2019 decembere között.