Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elutazott új csapatához az Inter szélsője – sajtóhír

Miután az érintett felek mindenben megegyeztek, az aktuális híresztelések értelmében az Intert elhagyó rutinos szélső elutazott új csapatához az orvosi vizsgálatokra…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Fabrizio Romano megerősítette, hogy az Inter lejáró szerződésű szélsője, Ivan Perisic elutazott Londonba, hogy átessen a Tottenham csapatánál a szerződtetése előtt szükséges orvosi vizsgálatokon, majd kétéves megállapodást kössön új klubjával.

A 33 esztendős szélső támadó 2015 óta már több mint 250 tétmérkőzésen lépett pályára a Nerazzurri szerelésében, ezalatt 54 találatot szállított, legeredményesebb idényeiben kétszer is elérte a 11 gólt. Perisic menet közben a 2019-2020-as idényt a Bayern München alkalmazásában töltötte, melyet követően azonban visszatért a milánói gárdához. Bár az elmúlt években többször is időről időre felmerült az értékesítésének lehetősége, különösen PL-csapatok érdeklődtek iránta, végül nem adták őt el és rendszerint be tudta bizonyítani nélkülözhetetlenségét.

A 113-szoros horvát válogatott labdarúgó szerződéshosszabbítási ügye hónapok óta húzódott, és bár mindenki biztosra vette a megállapodását, nem született vele megegyezés. A Spurshöz korábbi interes edzője, Antonio Conte hívószavára érkezik.

Perisic a milánói szerepvállalását megelőzően a Club Brugge (2009-2011), a Borussia Dortmund (2011-2013) és a Wolfsburg (2013-2015) csapataiban szerepelt.

A Sky Sport Italia felvételei szerint Perisic már meg is érkezett közben Londonba.