Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: hazatérhet a szélső! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint ahogyan a Barca sem tart majd igényt Adama Traoréra, úgy az angol Wolverhampton együttesénél sem marasztalják majd az ott kölcsönben futballozó Francisco Trincaot. 

A 22 esztendős portugál támadó kapcsán nehéz elképzelni, hogy megragadna a Barca keretében, így az FC Portonál nevelkedő, majd a Braga együttesénél kiteljesedő játékos kapcsán máris arról hallani, hogy visszaérhet hazájába.

A katalán Sport című lap beszámolója szerint Trincao a Sporting Lisszabon együttesénél köthet ki, ahol a megszerzését az őt a Bragából jól ismerő Ruben Amroim vezetőedző is szorgalmazza.

A Sporting által kínált állandó játéklehetőség is vonzó lehet a játékos számára, akivel kapcsolatban egyetlen megoldandó problémának az tűnhet, hogy a Barca eladni szeretné a Transfermarkt által 22 millió euróra taksált Trincaot; míg a portugálok inkább kölcsönvennék őt.

A hétszeres portugál válogatott játékost 2020 nyarán, 16 millió euró ellenében szerződtette a Barca az SC Braga együttesétől, majd egy év után máris kölcsön adta őt Angliába.