Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz sztárcsapatnál köthet ki Isco! – sajtóhír

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Real Madridból kilenc esztendőt követően távozó Iscot az olasz élvonalban (Serie A) szereplő AS Roma szeretné szerződtetni…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Mint ismert, az AS Roma örmény kiválósága, nevezetesen Henrikh Mkhitaryan minden bizonnyal nem hosszabbítja meg lejáró szerződését és az Interben folytatja pályafutását. A fővárosi gárda természetesen már keresi lehetséges utódját, az olasz lap információi alapján két név szerepel azon a bizonyos listán. Ahogyan említettük, az egyik jelölt a Real Madridból távozó Isco, aki szabadon igazolható státuszba került. A másik kiszemelt Mario Götze, aki a PSV Eindhovent erősíti, azonban a szerződése magába foglal egy 4 millió eurós kivásárlási záradékot. A német játékos iránt állítólag viszont érdeklődik még az AC Milan és a Benfica, utóbbi együttesbe Roger Schmidt csábítani, akivel együtt dolgozott a PSV-nél. Isco kapcsán viszont eddig nem röppentek fel igazán komoly kérők, valószínűleg az ő megszerzésére nagyobb is az AS Roma esélye.

Isco 2013 és 2022 között minden frontot egybe véve 353 mérkőzésen lépett pályára a Real Madridban, ezeken 53 találatot és 56 gólpasszt jegyzett. Társaival többek között háromszor megnyerte a bajnokságot, ötször a Bajnokok Ligáját és egyszer a Király-kupát. Érdekesség egyébként, hogy Carlo Ancelotti egy alkalommal se küldte pályára a 2021/2022-es BL-kiírásban.