Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalah a Barcelonához akar igazolni – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint Sadio Mané mellett újabb meghatározó csatár készül elhagyni a Liverpool csapatát…

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A Mirror információi szerint Mohamed Szalah nem kívánja meghosszabbítani 2023 nyarán lejáró szerződését a Liverpool csapatánál, mivel a rutinos csatár jövő nyáron szabadon igazolhatóként a Barcelona csapatához akar kerülni.

A közelmúltban az év angliai játékosának választott 29 éves egyiptomi támadó a 2017-es leigazolása óta összességében 254 tétmeccsen 156 gólt szerzett a “vörösök” színeiben, akikkel angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Szalah az aktuális kiírásban 35 bajnokin 23 gólt szerzett, mellyel vezeti holtversenyben a Premier League góllövőlistájának élén végzett.

A szigetországi sajtó már jó ideje elkezdte a távozását kezdte pedzegetni, mivel egészen mostanáig nem közeledtek egymáshoz az álláspontok a szerződése megújítása érdekében, és a legtöbb brit sajtóorgánum már kész tényként veszi, hogy Szalah el akarja hagyni Liverpoolt.

A 85-szörös egyiptomi válogatott csatár megszerzése iránt korábban a Paris Saint-Germain és a Juventus csapata ugyancsak érdeklődött, de úgy tűnik, hogy határozott elképzelésekkel rendelkezik afelől, hogy melyik csapatban szeretné folytatni pályafutását.