Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Ligába tart az Inter távozója – sajtóhír

Az Inter lejáró szerződésű középpályása megbízható sajtóinformációk szerint az új edző kinevezésére készülő Valencia együttesében folytathatja pályafutását…

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói értelmében a Valencia kispadjára kinevezendő Gennaro Gattuso egyik első igazolása Matías Vecino megszerzése lehet, aki az Intertől való távozását követően szabadúszóként szegődhet a “denevérek” szolgálatába.

A 30 éves uruguayi válogatott középpályásnak öt szezont töltött a Nerazzurri alkalmazásában, de korábbi meghatározó szerepköre után az utolsó két idényben már csak epizódszereplőnek bizonyult. Vecino 104 bajnokin és összesen 127 tétmérkőzésen lépett pályára az évek során a Nerazzurri színeiben. Hazáján kívül eddig csak Olaszországban játszott, 2013 óta légióskodik a csizmában: az Inter előtt a Fiorentinában, és tőlük kölcsönben az Empoli és a Cagliari együtteseiben szerepelt.

Vecino 2016 óta 59 alkalommal húzhatta magára az urugayi nemzeti csapat szerelését, részt vett a legutóbbi világbajnokságon is.

A Valencia a napokban menesztette posztjáról José Bordalás vezetőedzőt, és rövidesen új trénert nevezhet ki a kispadjára.