Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Négy hónap után távozott a Honvéd edzője – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) előző idényében a bennmaradást az utolsó fordulóban bebiztosító Budapest Honvéd új vezetői köre fontos lépésre szánta el magát…

 

A Budapest Honvéd egyesülete a csütörtök esti órákban közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a szerb vezetőedzőjével, Nebojsa Vignjeviccsel és két segítőjével, Nebojsa Topalov asszisztens edzővel és Bogdan Belegisanin erőnléti edzővel.

Az 54 esztendős tréner február 2-án vette át a kispesti klub irányítását, Horváth Ferencet váltotta a kispadon. 15 bajnoki és két Magyar Kupa-mérkőzésen irányította a Honvédot, az NB I-ben négy győzelem, hat döntetlen és öt vereség volt a mérlege, míg a kupában egy-egy győzelmet és vereséget könyvelhetett el.

A Honvéd háza táján komoly változásokra lehetett számítani, miután nyártól a horvát Ivan Kepcija szakmai tanácsadóként, a skót Chris Docherty pedig sportigazgatóként tevékenykedik a csapatnál.

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy Vignjevicset skót, horvát vagy walesi szakember követheti. Három névről máris hallani, úgy tudják, a korábbi walesi szövetségi kapitány, jelenleg a görög Atromitosz alkalmazásában álló Chris Coleman, a Dundee Unitedet irányító Tam Courts, valamint a skót U21-es válogatott szövetségi edzője, Scot Gemmill is a jelöltek között szerepel.