Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcában köthet ki a Napoli távozója – sajtóhír

Katalán sajtóinformációk szerint a Barcelona együttese mindenképpen le szeretne csapni a Napolitól távozni készülő rutinos hátvéd szolgálataira…

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A katalán Sport információi szerint a Barcelona csapata minél előbb tető alá akarja hozni a Napoli csapatától távozni készülő tapasztalt hátvéd, Kalidou Koulibaly leigazolását. Mint ismeretes a megbízható védőnek nem sikerült meghosszabbítani jövő nyárig érvényes szerződését a klubjával, így még idén nyáron vagy januárban válthat klubot átigazolási díj ellenében.

A 30 éves szenegáli hátvédet az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt hét év alatt több mint 300 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált. Az elmúlt nyáron gyakori téma volt a klubváltása, számtalan nagycsapat érdeklődött iránta, de végül még maradt a Partenopei alkalmazásában.

Az ANK-győztes védő a legutóbbi szezonban 27 bajnokin és összesen 34 tétmérkőzésen lépett pályára a dél-olasz egylet színeiben.

A hírek szerint a katalánok mellett a Manchester United, a Paris Saint-Germain és a Juventus egyaránt készen áll a játékos megszerzésére, amennyiben valóban nem tud megállapodni a klubjával a közsö folytatásról.