Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: kétgólos előnyt herdált el Szerbia a szlovénok ellen – eredmények

A Nemzetek Ligája B-divíziójában Szerbia nagyon jól kezdett a szlovénok ellen, ám hiába kerültek kétgólos előnybe, végül egy pontot kiharcolt Szlovénia. A C-divízióban a görögök eddig hibátlanok, most ha egy góllal is, de Koszovót is legyőzték. A D-divízióban Málta is győzedelmeskedni tudott San Marino felett. 

 (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

B-divízió, 4. csoport: 

Nagyon jól kezdte a mérkőzést Szerbia, hiszen már a 8. percben vezetést szerzett, miután Zivkovic a kapu bal oldalába fejelt. A 35. percben már kétgólosra növelték az előnyüket a hazaiak, ekkor Mitrovic bólintott a bal alsó sarokba. Az első játékrészt végig a szerbek dominálták.

A második félidőben azonban feléledtek a szlovénok és nagyon gyorsan kiegyenlítettek. Először a 48. percben Cerin lőtt laposan a hálóba, majd az 53. percben Sesko talált be a kapus mellett egy beadásból. A szerbek összezuhantak, és nem is tudtak mit kezdeni a gyorsan bekapott két góllal. A 92. percben ráadásul emberhátrányba is kerültek a vendégek Rajkovic azonnali piros lapjával. Végül maradt a döntetlen, a szerbek pedig a tabella második helyén.

Szlovénia – Szerbia 2-2 (0-2)
Gólszerzők: Cerin (48.), Sesko (53.) ill. Zivkovic (8.), Mitrovic (35.)
Sárga lap: Sikosek (31.), Cerin (47.), Karnnicnik (74.), Stankovic (86.) ill. Grujic (57.), Milinkovic-Savic (90+5.)
Kiállítás: – ill. Rajkovic (90+2.)

C-divízió, 2. csoport:

Bár már az első játékrészben hatalmas fölényben játszottak a görögök, egyszerűen nem tudtak betalálni, pedig 11 alkalommal is próbálkoztak, de ezek közül csak egy találta el a kaput.

A második félidő is hasonlóan alakult, legalábbis ami a dominanciát illeti. Hiába birtokolták többet a labdát a görögök, támadásaik nem végződtek lövéssel. A 71. percben végül mégiscsak összejött a vezetés a görögöknek Giakoumakis találatával. A 99. percig tartó mérkőzés utolsó momentumában ráadásul még egyet lőttek a görögök Mantalos révén. Ezzel már a harmadik győzelmüket szerezték meg a csoportban.

Görögország – Koszovó 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Giakoumakis (71.), Mantalos (90+9.) ill. –
Sárga lap: Giakoumakis (80.), Mantalos (81.), Vlachodimos (90+8.) ill. Kyreziu (35.)
Kiállítás: – ill. –

A tabella jelenlegi állása:

D-divízió, 2. csoport:

Az egész mérkőzésen jobban játszott Málta, és bár több helyzetük is volt még az első játékrészben, nem tudtak betalálni, így csak meddő fölényben voltak.

A második félidőben sem változott a játék képe, többet birtokolták a labdát a hazaiak, és végük az 50. percben a vezetést is megszerezték Muscat révén. A végéig hatalmas fölényben játszott Málta, de végül újabb gólt már nem szereztek.

Málta – San Marino 1-0 (0-1)
Gólszerzők: Muscat (50.) ill. –
Sárga lap: – ill. –
Kiállítás: – ill. –

A tabella jelenlegi állása: