Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli elutasította az Arsenal ajánlatát – sajtóhír

Az aktuális olasz sajtóbeszámolók értelmében a Napoli csapata elutasította az Arsenal ajánlatát, melyet a délolasz gárda támadójáért tettek…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az Il Mattino értesülései szerint a Napoli vezetősége visszautasította az Arsenal csapatának 51.2 millió fontos ajánlatát Victor Osimhen megszerzésséért, mivel az olasz klub elöljárói ennek az összegnek csaknem a dupláját kérik meghatározó játékosukért.

A 100 millió eurós eladási árral rendelkező támadó a második szezonjában 24 bajnoki mérkőzés alatt 13 gólt szerzett, miközben többször is sérülésekkel bajlódott, de így is átlépte az első, tavalyi évében elérte tízgólos határt. Osimhen szűk két nápolyi esztendő alatt minden sorozatot figyelembe véve 59 találkozón 27 találatot szorgoskodott össze. Fiatal kora és kiváló fizikai adottságai révén jelentős nemzetközi érdeklődés mutatkozik iránta, az angol bajnokságból (Premier League) a Manchester United ugyancsak kacérkodik a megszerzésével.

A 23 éves nigériai válogatott támadó korábban a Wolfsburg, a Charleroi és a Lille csapataiban szerepelt.

Osimhen hazája válogatottjában a 2017-es debütálása óta 21 mérkőzésen lépett pályára 11 gólt szerzett, de a 2019-es Afrikai Nemzetek Kupáján elért harmadik helyezésnél egyelőre többre nem volt képes felnőtt válogatottal.